2 November, 2012

Om Juristbyrån

§ Juristbyrån i Växjö AB ® är det oberoende företaget med stora värderingar, som sätter Dig som klient i centrum och tillvaratar Ditt bästa och Dina rättigheter.

Paragraf juristbyran.se

Juristbyrån ger Dig framgång, kvalitet med det lilla extra, kompetens efter lång erfarenhet, olika lösningar på Ditt problem, i nära samarbete med Din egen jurist, pålitlighet och service med trevlig bemötande. Den juridiska verksamheten startade år 2004 med den enskilda firman Juristbyrån i Växjö. I maj 2011 ombildades den enskilda firman till ett aktiebolag (fåmansföretag), med samma firmanamn.

Säte
Juristbyrån i Växjö AB, har sitt säte i Växjö
Org nr: 556854-4141
Momsregistreringsnr: (VAT no) SE556854414101
Bankgiro: 5118-1980.

Klienter
Klientbasen består av privatpersoner och företag främst i Kronoberg (Växjö, Ljungby, Älmhult, Alvesta, Markaryd, Tingsryd och Uppvidinge). Uppdrag ges även till övriga orter i Sverige. Utveckling sker även internationellt, varför vi välkomnar utländska klienter. Byrån tillämpar Allmänna villkor 2020-01 för alla uppdrag. Se även denna kategori.

Vision
Juristbyrån ska driva utvecklingen inom juridik och vara ett naturligt förstahandsval för klienter, medarbetare och studenter.

Mission
Juristbyrån omsätter Ditt problem till kunskap och juridisk expertis, där vi tillsammans strävar efter bästa resultat för Dig som klient.

Affärsidé
Juristbyråns affärsidé är att med intresse och mål i  verksamheten sätta lojalitet, tystnadsplikt, tillgänglighet och engagemang i uppdragen, vilket skall leda till Din  framgång.

Uppförandekod
Vi strävar hela tiden efter att vara lyhörd, dedikerad, affärsdriven och innovativ.

Försäkring
Juristbyrån i Växjö AB har ansvarsförsäkring, som uppfyller obligatoriska krav.  Kollektivavtal finns.

Ledning och styrelse
Eva-Marie Lindhe, f 1957
Styrelseledamot och styrelseordförande

Hanna Jakobsson, f 1966
Suppleant

Varumärke
§ Juristbyrån i Växjö är ett registrerat varumärke hos Patent- och Registreringsverket.

www.juristbyran.se-3 259 x 33

en_GBEnglish
sv_SESwedish en_GBEnglish